Matematica M1 + M2 – Ghid de pregatire 2010

matematica 2010
Pret: 29,00 LEI
Editura: Sigma
An apariţie: 2009
Numar de pagini: 448 pagini
Comanda acum! Click aici!

Lucrarea vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profil real, specializarea matematica-informatica si stiinte ale naturii, filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica si filiera tehnologica, toate profilurile si toate calificarile profesionale, pentru pregatirea „bac”-ului la matematica.
Aflata la a VIII-a editie, mereu adaugita, imbunatatita, adaptata la schimbarile din invatamantul romanesc, aceasta lucrare prezinta exercitii si probleme recapitulative structurate pe continuturi de invatare cu care elevii se pot antrena pentru bacalaureat, dar contine totodata calendarul si metodologia de organizare a examenului de bacalaureat, programele scolare pentru examenul national de bacalaureat si un breviar teoretic.
Contine si Modelele de teste M1 si M2 propuse de M.E.C.I. si C.N.C.E.I.P. la data de 30 octombrie 2009, impreuna cu Baremele de evaluare si notare ale acestora. Lucrarea cuprinde cateva teste de bacalaureat create dupa modelul dat de catre minister, iar la rezolvarea acestora punctarea a fost facuta mai amanuntit.
Colectivul de profesori care a lucrat aceasta carte asigura de multi ani pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureat. (autori: C. Angelescu, N. Baciu, O. Badescu, N. Buzduga, C. Chirila, D. Chites, M.C. Cimpoesu, G. Constantinescu, D. Cremenescu, D. Cosic, M. Ionescu, V. Lupsor, L. Marin, I. Marinescu, D. Nanuti, D. Nastrut, I. Omer, M. Pauna, A. Postaru, N. Seimeanu, N. Stanica, G. Stoianovici, N. Suciu, G. Tirla, D. Trifon, G. Vlad, C. Zirna).

Comanda acum! Click aici!

4 comentarii

 • Buna am o intrebare legata despre Bac: va rog cine stie detalii despre bac sami spuna si mie; cei din programa veche daca doresc sa dea programa noua se poate da, sau trebuie obligatoriu sa dam tot programa veche… caci m-am prezentat la simulare de la info ( digital) si ei nu mai mau lasatcaci noi vom da dupa programa veche… Va rog cine poate da detalii sa-mi scrie pe adresa de E-mail [email protected]

  Alin Reply
 • e buna de ceva ?

  catalin Reply
  • Da, este buna dupa parerea noastra!

   Dep. Relatii cu Publicul Reply
 • raspunde cineva?
  e buna aceasta carte?
  sunt variantele care se dau la bac?
  ast rasp

  oana Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *